Description of Extra Virgin Olive Oil
Description of Extra Virgin Olive Oil
Specifications of Extra Virgin Olive Oil | Content in fat acids |
Composition in Sterols | ||||||
Lim | Lim | Lim | ||||||
Acidity | % | Μ 0,8 | Μυριστικό | % | Μ 0,05 | Cholesterol | % | Μ 0,5 |
Αριθμός Υπεροξιδίων | meg02/kg | M 20,0 | Λινολενικό | Μ 1,0 | Brasicasterol | Μ 0,1 | ||
Κηροί | meg/kgr | M 250 | Αραχιδικό | Μ 0,6 | Cabesterol | Μ 4,0 | ||
Στιγμασταδιένια | ppm | M 0,15 | Εικοσενοικό | Μ 0,4 | Στιγμαστερόλη Καμπες. | < | ||
DECN42 | --- | M 0,2 | Βεχενικό | Μ 0,2 | Β-σιτοστερόλη | >93,0 | ||
K232 | % | M 2,50 | Λιγνοκηρικό | Μ 0,2 | Δ 7 –στιγμαστερόλη | Μ 0,5 | ||
K270 | % | M 0,22 | Trans C18:1 | M 0,05 | Total sterols | mg/kgr | M 1000 | |
ΔΚ | % | Μ 0,01 | Trans C18:2 + Trans C18:3 | M 0,05 | Ερυθροδιόλη+ουβαόλη | Μ 4,5 |